Начальник пожежно-рятувальної частини Дружківки – новий т.в.о. очільника ДСНС області

Сьогодні у режимі відеоконференції т.в.о голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Володимир Демчук представив тимчасово виконуючого обов’язки начальника Головного управління в Донецькій області. Новим очільником рятувальників Донеччини став полковник служби цивільного захисту Олег Самсоненко, який тривалий час керував пожежно-рятувальним підрозділом у Дружківці.

Т.в.о голови ДСНС Володимир Демчук побажав новому очільнику донецьких рятувальників успіхів у службі, аби він й надалі розвивав один із найбільших і найбоєздатніших підрозділів ДСНС. Він підкреслив, що рятувальники регіону вже 10-й рік гідно виконують завдання за призначенням в умовах війни.

Володимир Демчук подякував за багаторічну бездоганну службу генерал-майору служби цивільного захисту Олексію Мігріну, який понад 5 років очолював багатотисячний колектив рятувальників Донецького гарнізону.

В свою чергу Олексій Мігрін подякував рятувальникам Донеччини, з якими пліч-о-пліч виконував завдання за призначенням як у мирний час, так і в умовах воєнного стану. Олексій Сергійович також додав, що незалежно від того, на якій посаді продовжить службу, він завжди готовий надати допомогу рятувальникам рідного Донецького гарнізону.

Джерело

Новини України