Йому назавжди буде 48: стало відомо про загибель військового з Київщини Сергія Дудченка. Фото

Під час виконання бойове завдання на Запорізькому напрямку 30 липня 2023 року загинув військовий з Київської області Сергій Дудченко. Вдома на нього чекали мати, дружина та донька.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Вічна слава та пам’ять Герою!

«Жахлива звістка, ДНК-тест підтвердив втрату ще одного нашого захисника на фронті – Сергія Дудченка», – повідомив Маркушин.

Воїн був родом з Чернігова, а до Ірпеня переїхав у 2012 році. Після того, як разом з сім’єю побував в російській окупації навесні 2022-го, одразу пішов до ТЦК, щоб боронити Україну зі зброєю в руках.

У війську Сергій постійно вчився та самовдосконалюватися, став командиром відділення взводу спостереження розвідувальної роти. Друзі, рідні та побратими говорять про нього виключно як про добру та чуйну людину.

«30 липня 2023 року Сергій виконував бойове завдання на Запорізькому напрямку, коли росіяни поцілили протитанковою ракетою по його автомобілю. Йому назавжди залишиться 48 років. Вдома на нього чекали мати, дружина та донька. Сергія Дудченка поховають на Алеї пам’яті захисників в Ірпені. Про день та час я повідомлю пізніше», – додав Маркушин.

Як повідомляв OBOZ.UA, у боях за Україну загинув воїн з Івано-Франківщини Костянтин Савчук. Свій останній бій Герой прийняв 1 січня 2024 року.

Джерело

Новини України