Вмерз у кригу та поранився: під Києвом бійці ДСНС врятували лебедя. Фото і відео

В Ірпені Київської області в понеділок, 8 січня, рятувальники прийшли на допомогу білому лебедю. Птах вмерз у кригу на озері і поранився.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Наразі птаху надають усю необхідну допомогу.

«На що ви готові заради «незнайомого» лебедя? А наші рятувальники з 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ірпінь розгорнули цілу рятувальну операцію, аби вберегти пораненому пернатому життя. Птах жив на набережній, і з настанням морозів вмерз у водойму на якій дуже швидко стала крига», – розповіли в пресслужбі.

Рятувальники оперативно приїхали на місце події, щоб допомогти «потерпілому». Під час вивільнення лебедя, бійці ДСНС побачили кров на його лапці. Тому передали врятованого до служби захисту тварин для подальшої реабілітації.

Нагадаємо, користувачів соцмереж розчулило фото, яке зробили 2 січня після російського обстрілу Києва. На знімку можна побачити поліцейського, який несе в руках загорнутого в рушник котика, врятованого з будинку, на який впали уламки збитої ракети.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Макарові Київської області перехожі помітили, що в паркані застрягла дика косуля. Щоб допомогти тварині, на місце події викликали рятувальників.

Джерело

Новини України