Змість вітрин – фанера: у Києві відновили роботу магазини і салони краси, пошкоджені внаслідок атаки РФ. Фото

У Солом’янському районі Києва відновили роботу заклади, які були пошкоджені внаслідок ракетної атаки 2 січня. Замість вітрин у магазинах та салонах вставлені листи фанери, на яких є написи –»ми працюємо».

Про це повідомили в соціальних мережах. Ворогу не зломити волю українців своїми обстрілами.

«У розбитих обстрілом будинках на Солом’янці знову відкрилися магазини і салони. Замість вітрин – фанера», – йдеться в повідомленні.

На фото видно, що у салонах замість вікон встановлені листи, а також відсутні вивіски, але це не заважає закладам працювати та приймати відвідувачів. Власники закладів за допомогою написів, повідомили – не дивлячись на атаку ворога, вони продовжують працювати.

Нагадаємо, країна-агресор Росія вранці 2 січня атакувала Київ ракетами, зокрема аеробалістичними «Кинджалами», влучивши в об’єкт цивільної інфраструктури в Подільському районі. Ще в кількох районах попадали уламки збитих цілей – на житлові будинки та відкриту територію, є постраждалі.

3 січня, небайдужі мешканці столиці разом із комунальниками влаштували толоку біля будинку в Солом’янському районі, який напередодні пошкодили уламки російської ракети. Люди зібралися для того, щоб допомогти прибрати двір.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві в Шевченківському районі знешкодили бойову частину російської ракети. Це був аеробалістичний гіперзвуковий «Кинжал», який по столиці випустила країна-агресор Росія.

Джерело

Новини України