У Сумах ветерани грали у футзал: як це було

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

У матчі другого кола "Ніколь-Технологія", вона грала у жовтих футболках, з рахунком 9:3 перемогла "динамівців" вони грали у червоному. Шість з дев’яти голів команди у тій гри забив Сергій Стрілецький. Він же відкрив рахунок на другій хвилині сьогоднішнього матчу. На п’ятій хвилині гравець "Ніколі-Технології" Віктор Корнієнко рахунок подвоїв. На це "Динамо" відповіло голом Андрія Лазарєва в середині тайму. На перерву команди пішли з рахунком 2:1 на користь "Ніколі-Технології".

Фото: Суспільне Суми

Після перерви "Динамо" забити у ворота суперника не змогло. "Ніколь-Технологія" відзначилась двічі – знов забивали Стрілецький та Корнієнко. У підсумку 4:1 перемога "жовтої" команди.

Гравець команди "Динамо" Андрій Лазарєв:

Потенціал у команди є. Ми все ж розраховуємо, що в наступних іграх ми щось та покажемо кращу свою гру ніж зараз.

Гравець команди "Ніколь-Технологія" Сергій Стрілецький:

Тяжкі свята, всім дуже важко. Дякую командам – всі сьогодні зібралися і "Динамо" прийшло. Дякую їм. Всіх зі святами, нам перемоги і слава ЗСУ.

Після цього матчу турнірна таблиця відкритого чемпіонату міста Суми з футзалу серед ветеранів вікової групи "55 років і старші" виглядає наступним чином: перше місце (з шістнадцятьма очками) посідає "Хлібодар"; по дванадцять мають "ЗіКоНі" та "Ніколь-Технологія"; нижче призової трійки йдуть "Фортуна", "Серж" та "Динам" (сім, чотири та нуль очок відповідно).

Читати ще

Читати ще Може захистити від куль та вибухової хвилі – в селі Хухра на Сумщині побудували модульне укриття

Новини України