У Києві на Троєщині рятувальники запобігли вибуху під час пожежі. Подробиці і фото

У Деснянському районі столиці в суботу, 6 січня, сталась пожежа в приватному гаражі на вулиці Пухівській. Рятувальники запобігли можливому вибуху, коли винесли з будівлі газовий балон та бочку з мастилом.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Києва. Причини виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 6 січня об 11:50 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Пухівській Деснянського району столиці.

«Загоряння сталося в одноповерховій будівлі приватного гаража. О 12:23 пожежу було ліквідовано. Під час ліквідації пожежі, з будівлі винесено газовий балон та бочку з мастилом. Жертв та постраждалих немає», – уточнили в ДСНС.

Нагадаємо, у Вишгороді Київської області в неділю, 31 січня, попередньо, через павербанк, який залишили на зарядці, сталась пожежа у багатоповерхівці. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували мешканку квартири на 17 поверсі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у селі Дитятки Київської області сталась пожежа в приватному будинку. Поліцейські, які перебували поруч, врятували з палаючої будівлі жінку, проте, на жаль, загинув 48-річний чоловік.

Джерело

Новини України