Підготовка до снігопаду. На виїздах з Кропивницького встановили пункти обігріву

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Два пункти обігріву рятувальники встановили на виїздах з Кропивницького. Фото: Пресслужба ДСНС у Кіровоградській області

Кропивницькі рятувальники встановили два мобільні пункти обігріву для водіїв на виїздах з міста. Так готуються до можливих снігопадів 7-9 січня.

За інформацією речниці служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області Оксани Мачак, мобільні пункти встановили на виїздах з Кропивницького у напрямку міст Знам’янка Кропивницького району та Умань, що на Черкащині.

Мобільний пункт обігріву на виїзді з Кропивницького. Фото: Пресслужба ДСНС у Кіровоградській області

Кропивницькі рятувальники готують мобільні пункти обігріву до роботи. Фото: Пресслужба ДСНС у Кіровоградській області

За повідомленнями Укргідрометцентру, 7-9 січня в Україні очікують складні погодні умови внаслідок вторгнення арктичного повітря з півночі Європи та утворення активного циклону на півдні країни.

Вночі 7 січня на Кіровоградщині очікують сніг, вдень — мокрий сніг, на 8 січня прогнозують похолодання до 13 градусів морозу та до 30 сантиметрів снігу.

Внаслідок снігопаду, шквального вітру, хуртовини, ожеледі та снігових заметів, зі слів Оксани Мачак, очікують погіршення ситуації на дорогах.

"Пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області готові перевезти автомобілі підвищеної прохідності та мобільні пункти обігріву до місць прогнозованого утворення заторів".

Фото: Пресслужба ДСНС у Кіровоградській області

Новини України