Для працівників Полтавської міськради планують зменшити кількість службового транспорту

За інформацією: Суспільне Полтава.

Фото ілюстративне/Суспільне Рівне

Для структурних підрозділів Полтавської міськради хочуть зменшити кількість службових автівок. Щодо цього до 10 січня прийматимуть пропозиції.

Про це Суспільному розповів заступник міського голови Валерій Пархоменко. За його словами, із 40 службових машин планують вилучити п’ять і передати до старостатів.

"Ми із старостатів забрали машини у перші дні війни і дали їх Збройним Силам. Тому я вважаю, що було б за доцільне дати ці транспортні засоби у старостати, тому що у нас там землевпорядники, буде одна з дільниць по прибиранню, благоустрою старостатів. Тому транспортний засіб необхідний для обслуговування старостатів", розповів заступник міського голови Валерій Пархоменко.

По одній автівці планують забрати в:

  • управління капітального будівництва,
  • інспекції по контролю за благоустроєм
  • виконавчого комітету Полтавської міськради
  • департаменту земельних і водних ресурсів
  • управління архітектури та містобудування.

Це обговорювали 5 січня 2024-го під час відкритої зустрічі щодо оптимізації використання службових автівок. Як розповів Валерій Пархоменко, нині 40 цих службових транспортних засобів обслуговують 19 структурних підрозділів міськради. Ті авто, які лишили у підпорядкуванні цих структур, необхідні для виконання задач, що входять до їх функціоналів.

"Так, інспекція з благоустрою об’їжджає території плюс у неї є старостати. Якщо ми говоримо про медицину – у неї є мережа, якщо ми говоримо про освіту – там теж є мережа освітніх закладів, які необхідно об’їжджати, працювати. А в тих (підрозділів – ред.), в яких ми вважаємо, що можна забрати", додав заступник міського голови Валерій Пархоменко.

Як розповів Валерій Пархоменко, до 10 січня приймають пропозиції щодо оптимізації використання службового транспорту. Їх можна подати у будь-якому вигляді. А остаточне рішення щодо автівок буде ухвалене після 10 січня.

Новини України