Мокрий сніг та ожеледиця: на Вінниччині прогнозують погіршення погодних умов

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото ілюстративне, pexels

Вінницькі синоптики прогнозують погіршення погодних умов в області 7-9 січня. Це пов'язано з переміщенням циклону з південного заходу та вторгненням холодного арктичного повітря.

В обласному центрі з гідрометеорології Суспільному розповіли, що на Вінниччині очікуються складні погодні умови. У ці дні спостерігатиметься посилення вітру до 15-20 м/с.

7 січня сніг очікується мокрий сніг та дощ, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах — ожеледиця. Температура впродовж доби буде в межах 0-5° морозу.

8 січня синоптики прогнозують значний сніг, хуртовини, снігові замети, на дорогах — ожеледиця. Температура вночі та вдень — 8-13° морозу.

"Максимальне зниження температури будемо очікувати 9 січня в межах 14-19 градусів морозу вночі та 18-13 градусів морозу днем", — сказала синоптикиня Вікторія Топольська.

9 січня спостерігатиметься подальше зниження температури до 13-18° морозу.

"В нас зими зараз доволі теплі. Починаючи з десятого січня, слід очікувати потепління, як нічної, та і денної температур. Будуть морози в межах п'яти градусів. Днем буде перехід через нуль в межах мінус трьох або плюс трьох градусів тепла", — зазначила Вікторія Топольська.

Новини України