Шахтар та Корінтіанс готують обмін футболістами

Шахтар та Корінтіанс готують обмін футболістами

Фото: Getty Images Майкон не хоче повертатися до Шахтаря

Донецький клуб спробує отримати за трансфер свого півзахисника Майкона іншого футболіста.

Корінтіанс та Шахтар можуть обмінятися футболістами. Справа в тому, що бразильський клуб прагне зберегти у себе півзахисника Майкона, який належить Шахтарю, утім виступає на батьківщині за правах оренди. Та й сам півзахисник не хоче повертатися до України.

То ж за інформацією Ge Globo, Корінтіанс має намір продовжити оренду футболіста, яка діє до кінця цього року. «Гірники» своєю чергою не мають наміру відпускати хавбека вдруге в оренду, попри те, що отримали за попередні угоди 500 тисяч євро.

То у бразильському клубі задумались над викупом контракту хавбека, от тільки грошей за нього платити не хочуть. Замість цього південноамериканці хочуть здійснити обмін Майкона на іншого свого футболіста. Чемпіонам України запропонували опорного півзахисника Роні Медейроса. Утім «гірники» не зацікавлені у варіанті з 24-річним гравцем.

Водночас у фокусі уваги українського гранда перебуває 17-річний центрфорвард молодіжної команди Корінтіанса Гільєрме Енріке, який ще навіть не дебютував у основі.

У разі потенційного обміну Майкона на Гільєрме Енріке останній зможе приєднатися до Шахтаря лише наприкінці 2024 року, коли стане повнолітнім.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Шахтар хоче повернути Педріньо і запропонував продовжити контракт.

 

Джерело

Новини України