На Київщині 15-річний хлопець під час конфлікту підірвав гранату у під’їзді будинку: є постраждалі. Фото

В Обухові Київської області підліток під час конфлікту підірвав у під’їзді багатоквартирного будинку гранату та втік. Внаслідок вибуху є постраждалі.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

«Підірвав гранату та втік. 29 грудня до поліції надійшло повідомлення про вибух в одному з багатоквартирних будинків міста Обухів. Встановлено, що 15-річний юнак під час конфлікту знайомих у під’їзді житлового будинку, дістав вибуховий пристрій з кишені та жбурнув. Після чого неповнолітній зник», – розповіли в пресслужбі.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування зловмисника та затримали. Внаслідок вибуху учасники конфлікту та підривач отримали тілесні ушкодження.

За фактом хуліганства, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, відкрито кримінальне провадження. Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Вишгородському районі Київської області правоохоронцям вдалось вмовити здатись чоловіка, який погрожував підірвати гранату у будинку, де перебували його родичі. Під час огляду помешкання знайшли вогнепальну зброю.

Джерело

Новини України