ФСБ та ГРУ створили базу даних «нелояльних» мешканців окупованого Мелітополя

ФСБ и ГРУ создали базу данных "нелояльных" жителей оккупированного Мелитополя

Окупаційні війська держави-агресора Росії створили так звану базу жителів тимчасово захоплених територій, підозрюваних у "нелояльності" до російських загарбників. До списку ворог уже вніс інформацію про понад 100 тисяч осіб.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву. За даними українського підпілля, наповненням бази займаються окупанти з Головного розвідувального управління (ГРУ) і Федеральної служби безпеки РФ.

Місцеві окупаційні адміністрації допомагають загарбникам виявляти "нелояльних" українців. Як зазначають у ЦНС, надалі доступ до такої бази даних матимуть окупанти на блокпостах.

"Фактично, РФ перетворює захоплені землі на в'язницю просто неба, де бути українцем злочин. Це свідома політика Кремля, який намагається знищити нас на нашій рідній землі", — наголосили в центрі.

До слова, великою базою даних користуються рашисти і на фільтраційному пункті в Шереметьєво. Це єдиний шлях проїзду на окуповану територію для українців. Перевірки та допити тривають довгі години. Як результат — більшу частину людей відправляють назад, забороняючи в'їзд додому.

Джерело

Новини України