Провокація росіян не вдалася. Окупанти відміняють пʼятничний мітинг в Бердянську — новини Бердянська

І традиційно звинувачують в цій історії українські спецслужби

З початку тижня в місцевому інфопросторі почала розганятися історія з мітингом. Він мав відбутися у п’ятницю в парку Шмідта. Туди звали бердянців, котрі мають до окупаційної влади майнові претензії.

В якості співорганізатора зазначалась якась жіночка, яка наразі перебуває в Москві. Інший активіст – чоловік. Його персональні дані вказувалися на відповідних скрінах заяв на проведення заходу.

«Бердянськ 24» докладно аргументував, чому від цієї історії дуже сильно тхне російською провокацією. Ми закликали бердянців в окупації не приставати на сумнівну пропозицію. З нашою допомогою чи без нас, але земляки, очевидно, зробили правильні висновки. В коментарях ми бачили розуміння, що додаткові проблеми – це єдиний можливий результат участі в цій акції.

В мережі активно розганяється новина про мітинг в Бердянську. Це дуже схоже на провокацію

Сьогодні пропагандистські z-ресурси запустили відео зізнання чоловіка, якого видають за співорганізатора зборів. Текст стандартний – в усьому винна Україна. Ціну цих слів ми всі прекрасно розуміємо. Головне, що багато людей в підсумку не ускладнили собі умови перебування в окупації.

Джерело

Новини України