У Києві просіла частина стіни дитячого садочка. Фото і подробиці

В одному з дитсадків Шевченківського району Києва сталась аварія, внаслідок якої просіла частина стіни будівлі. В закладі будувалося укриття і ймовірно, підрядна організація порушила будівельні норми.

Про це проінформували в пресслужбі Київської міської військової адміністрації. Причини НП встановлять правоохоронці.

«Аварія в закладі дошкільної освіти. В одному з дошкільних навчальних закладів Шевченківського району сталася аварія. За попередньою інформацією, просіла частина стіни будівлі садочку. Зараз триває обстеження закладу фахівцями аби об’єктивно встановити реальні масштаби пошкоджень та згодом спланувати строки відновлення», – йдеться в повідомленні.

У КМВА зазначили, що за попередніми даними, в цьому дитячому садочку будувалося укриття. Ймовірно, підрядна організація порушила будівельні норми, які могли і призвести до таких наслідків. Але остаточно, причини, які призвели до аварії, з’ясують слідчі районного управління поліції, вже відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв OBOZ.UA, в п’ятницю, 22 грудня, в укритті однієї із київських шкіл під час повітряної тривоги обвалилася стеля. Інцидент трапився внаслідок прориву труби.

Джерело

Новини України