Якщо Ф’юрі не вийде в ринг 17 лютого, це буде проблемою для всіх — Нельсон

Якщо Ф'юрі не вийде в ринг 17 лютого, це буде проблемою для всіх - Нельсон

Фото: Getty Images Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик

Колишній чемпіон світу з боксу припустив, що поєдинок між українцем і британцем можуть відкласти на пізніше.

Бій за звання абсолютного чемпіона світу може не відбутися вчасно. І це знову може статися через Тайсона Ф’юрі. Так вважає колишній чемпіон світу, а нині аналітик Джонні Нельсон.

На його думку, виходячи з постійної критики батьком Тайсона — Джоном Ф’юрі, команди сина, британський боксер може не встигнути підготуватися до визначеного часу і британець схоче перенести бій.

«Час впливає на Тайсона, із цим нічого не вдієш. Можливо, це непопулярно так говорити, але якщо про це говорять представники команди Ф’юрі, то теж додам — Джон Ф’юрі завжди говоритиме правду. Він прямолінійна людина.

Якщо Тайсон збере все своє л*йно докупи, він переможе кожного. Він чесно зізнався, що він мав повний табір перед Нганну, але все одно ноги не працювали. Якщо ж він збрехав щодо тренувань, гадаю, це все може змінити.

Якщо Ф’юрі не вийде в ринг 17 лютого, це буде проблемою для всіх. Тому що зараз його батько розповідає про затримки, що може спричинити перенесення поєдинку. Не здивуюся, якщо вони захочуть трохи відтермінувати поєдинок», — цитує Нельсона Boxing Scene.

Раніше інший колишній чемпіон Карл Фроч, припустив наявність психологічних проблем у Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України