Фонд Бориса Колеснікова привітав дітлахів Донеччини з новорічними святами

Фонд Бориса Колеснікова спільно з ХК «Донбас» традиційно привітав дітлахів Донеччини з новорічними святами. Два останні роки ці свята мають гіркий присмак, але благодійники всіляко намагаємося зробити їх більш радісними та теплими.

Цьогоріч солодкі подарунки отримали 30 000 школярів, дітей-переселенців з прихистків, вихованців дитбудинків і інтернатів Донеччини. А ще ласощі були передані дітлахам Тернопільщини, Львівщини і Рівненщини.

Натомість хлопчики та дівчатка влаштували справжній флешмоб фотографій, відзнятих з подарунками Фонду. Пресслужба Фонду отримала декілька тисяч листів зі світлинами, зробленими батьками дітей вдома і вчителями в навчальних закладах, смішних селфі і колективних знімків. Кожен лист містив слова подяки від дорослих та малих за те, що благодійники дарують свято дітям всупереч війні. І ці безцінні слова зігрівають душі і серця.

«В альбомі, який ви побачите нижче, зібрана лише маленька частина дитячих світлин. А ми з волонтерами все ще продовжуємо доставляти подарунки до найвіддаленіших населених пунктів Донеччини, що знаходяться на лінії розмежування, — зазначили у Фонді. — Ми прагнемо підтримати дітей і дитинство, хочемо, щоб малеча, яка залишається в регіоні, отримала наші солодкі набори та віру в диво, бо ця віра буде з ними протягом усього життя».

Джерело

Новини України