Поліція розшукує свідків ДТП у Дружківці

07 червня 2023 року близько 18.35 години по вулиці Олекси Тихого в Дружківці відбулось зіткнення двох автомобілів марки Mitsubishi Pajero в результаті якого три чоловіки отримали тілесні ушкодження, а один із пасажирів загинув на місці.

За попередніми даними встановлено, що автопригода сталась в районі перетину з вулицею Вознесенського зі сторони міста Костянтинівки в напрямку Краматорська. Один з автомобілів виїхав на зустрічну смугу де скоїв зіткнення з авто, який рухався у зустрічному напрямку. В результаті ДТП один з автомобілів виїхав за межі проїзної частини на залізничну колію із наступним його загоранням.

Водій одного з автомобілів та ще два пасажири отримали тілесні ушкодження, пасажир іншого автомобіля отримав травми несумісні з життям від яких загинув на місці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом).

У зв’язку з цим поліція звертається до всіх громадян, хто міг стати свідком чи очевидцем даної дорожньо-транспортної пригоди прохання, повідомити до відділу поліції № 1 Краматорського районного управління поліції або за телефоном 050-864-50-46 або «102».

Джерело

Новини України