На Київщині затримали двох чоловіків, які через конфлікт забили до смерті знайомого. Фото

У селі Борщів Київської області двоє чоловіків через сварку забили до смерті знайомого. Зловмисникам повідомили про підозру.

Про це проінформували у пресслужбі поліції Київщини. Затриманим загрожує до 10 років позбавлення волі.

«Про подію, яка трапилася в селі Борщів Баришівської громади, повідомив сусід потерпілого. Він розповів, що виявив на подвір’ї тіло чоловіка без свідомості. Поліцейські з’ясували, що через конфлікт, який виник напередодні, правопорушники прийшли додому до чоловіка. Під час словесної перепалки вони почали наносити удари по обличчю, від яких потерпілий втратив рівновагу та впав на землю. Однак, кривдники продовжували завдавати йому тілесні ушкодження», – розповіли в пресслужбі.

За словами поліцейських, від отриманих травм 49-річний потерпілий помер на місці події. Правоохоронці затримали 22 і 30-річного зловмисників та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження, а затриманим повідомили про підозру.

Нагадаємо, у Києві судитимуть місцевого мешканця, який смертельно травмував перехожого. Зловмисник вдарив ножем у груди чоловіка, з яким у нього виник раптовий конфлікт.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Подільському районі Києва конфлікт між двома покупцями магазину закінчився різаниною. Чоловіки зіштовхнулися плечима, а на вулиці під час сварки майже одночасно вдарили один одного ножами.

Джерело

Новини України