“Ми сподівалися, що виживе”: у Сумах попрощались із воїном Олександром Грінченком

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото з Facebook Олександра Грінченка

“Більше року, восени. “Хто, як не я”, — говорив. Росте внучок, приклад онуку хотів показати”, — розповіла Олена Мороз.

Олександр був поранений 4 грудня поблизу Андріївки Донецької області. За тиждень, за інформацією в.о. начальника служби зв'язків з громадськістю обласного центру комплектування Олександра Варухи, від отриманих трав помер у лікарні у Києві. Побратими винесли його з важким пораненням з поля бою, з лікарні він дзвонив друзям, зазначила його кума Мирослава Романенко.

Прощання з Олександром Грінченком, Суми, 22 грудня, 2023 р. Фото: Суспільне Суми

“Ми все-таки сподівалися, що він виживе, такі плани в нього були. Будувався, купили вони будинок, а тепер будувати і нікому”, — розказав кум Олександр Дробязко.

“Ми будемо про нього згадувати все життя з теплотою, тому що перша людина, яка на допомогу прийде – це був він. Будь-які свята без нього не обходилися. Мирна, весела, дружня людина”, — додала кума Мирослава Романенко.

Прощання з Олександром Грінченком, Суми, 22 грудня, 2023 р. Фото: Суспільне Суми

Тетяна Терещенко – родичка загиблого. Одруження пари й виховання сина Олександра відбувалось на її очах.

“Як друг, як людина, як батько, про нього тільки хороше. Я не можу повірити, що його немає, він буквально недавно нам дзвонив, розказував як йому там добре, скільки там побратимів, що в нього нарешті з’явилося щастя в житті, бо він дружину перед цим поховав, яку дуже любив. Така сім’я була чарівна”, — розповіла родичка Тетяна Терещенко.

Прощання з Олександром Грінченком, Суми, 22 грудня, 2023 р. Фото: Суспільне Суми

“Ми всі за ним дуже сумуємо, тому що людина дуже щира, щедра, дуже добродушна. Так дуже шкода, що погибають хлопці, які з вірою і правдою в майбутнє і вірою в перемогу”, — додала родичка Зінаїда Дзиба.

Поховали Олександра Грінченка на Алеї Слави Баранівського кладовища.

Читати ще

Читати ще У Глухові на Сумщині провели в останню путь молодшого сержанта Остапа Шекеру

Новини України