«Це шанс показати себе»: у Сумах провели останній волейбольний турнір у 2023 році

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

Сергій Фурса грає за команду машинобудівного коледжу Сумського державного університету: “Це шанс показати себе. На цьому турнірі ми просто будемо навчатися та отримувати нові навички”.

Даніїл Лебідь з КДЮСШ №2 перед турніром отримав травму. Протк все одно прийшов підтримати свою команду. За його словами, вірить у свою команду і те, що вона посяде перше місце.

Фото: Суспільне Суми

“Тому, що у нас сильні гравці”, — каже гравець команди КДЮСШ №2 Даніїл Лебідь.

“Як мета будь-якої команди – це перемога. Чесно, є невеличкий мандраж. Але це на краще. Того, що коли граєш з сильною командою, є чому вчитися”, — зазначає гравець команди будівельного коледжу Давид Ярошенко.

Змагання відкрили команди ДЮСШ “Авангард” та машинобудівного коледжу СумДУ. Перша партія матчу завершилась перемогою “авангардівців” із рахунком 26:24.

Фото: Суспільне Суми

У другому команда машколеджу також вела боротьбу, проте перемогла команда ДЮСШ “Авангард” (25:20). У грі в цілому вони святкували перемогу з рахунком 2:0.

Всього за ігровий день кожна команда зіграла по три матчі. У підсумку четвертою завершила змагання команда Сергія Фурси – команда машинобудівного коледжу. Матвій Чумак та ДЮСШ “Авангард” фінішували з “бронзою”. На “срібному” місці у підсумковій турнірній таблиці розташувались Данило Ярошенко та команда будівельного коледжу. “Золото” чемпіонату ФСТ “Україна” виграли Даніїл Лебідь та КДЮСШ №2.

Фото: Суспільне Суми

Результати чемпіонату:

  • КДЮСШ №2 – 9 очок.
  • Будівельний коледж – 5 очок.
  • ДЮСШ "Авангард" – 3 очка.
  • Машинобудівний коледж СумДУ – 1 очко.

Новини України