Подарунки для металургів «Каметсталі»

З 25 грудня члени профспілки «Металургів» можуть отримати у профкомі новорічні солодкі подарунки для дитини. Дата початку видачі співпадає з днем святкування Різдва Христового. Подарунки до Нового року отримають і дітлахи соціальних партнерів нашої профспілкової організації. Вік дитини, яка може отримати подарунок – від 1 до 14 років включно. За основу формування подарунків взяті найголовніші  пріоритетні критерії – якість та вага.
Не забула профспілка і про діточок до 1 року. Вони також отримають окремий подарунок від профспілки, який буде доречним саме для цієї вікової групи. Дата видачі узгоджується і буде оголошена у найближчий час.
Також продовжується видача продовольчих наборів від профспілки. Днями стартувала видача за списком №3. Нагадуємо, що з 15 грудня 2022 року вже відбулося 2 етапи, під час яких всі працівники «КАМЕТ-СТАЛЬ», які є членами профспілки «Металургів», вже двічі отримали продуктові набори. Зараз триває третій етап. Щотижнево, за попередніми списками допомогу отримують декілька сотень «металургів». Вище вказані списки формуються за заявкою голів цехового комітету. Чи потрапили Ви в поточний список питайте у голцехкомів.
Продовольчий набір від профспілки «Металургів» можна отримати у будь-який робочий день з 8-00 до 16-30. Адреса профкому: вул. Соборна, б. 16 (біля колишнього музею історії ДМК) (2-й під’їзд, 1-й поверх).
Голова профкому Олег Нагорний вітає з новорічними святами всіх працівників нашого підприємства, їхніх дітей та родини. Бажаємо здоров’я та сили, миру та терпимості, гарного настрою та щастя, добра та злагоди!

Джерело

Новини України