У Києві через прорив труби перекрили рух на одній з вулиць. Фото

У Шевченківському районі Києва в четвер, 21 грудня, стався прорив водопроводу. Внаслідок аварії на ділянці вул. Деревлянської від вулиці Білоруської до вулиці Ґарета Джонса перекрито рух транспорту.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації. Водіїв закликали врахувати інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

«Через пошкодження водопроводу на ділянці вул. Деревлянської від вул. Білоруської до вул. Ґарета Джонса перекрито рух транспорту. Пошкодження сталося на водопровідній мережі діаметром 300 мм з витоком на проїжджу частину», – йдеться в повідомленні.

У КМДА додали, що через аварію тимчасово відсутнє водопостачання за адресами: вул. Деревлянська, 14, 16, 17, 17а, 17б, 19, 19а, 19б. Для забезпечення споживачів водою направлена автоцистерна до будинку на вулиці Деревлянській, 14.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва в п’ятницю, 1 грудня, території будівництва на вулиці Ревуцького стався порив мережі холодного водопостачання і впав кран. Внаслідок НП вулицю залило водою, рух транспорту тимчасово перекривали.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дарницькому районі Києва в ніч з 1 на 2 грудня стався прорив труби, внаслідок чого затопило стоянку автомобілів. Подія трапилась на проспекті Миколи Бажана.

Джерело

Новини України