Вінниця проводжає у вічність мужнього воїна Миколу Кравченка

Сьогодні Вінницька громада віддає останню шану Захиснику 56-річному Миколі Кравченку. Сержант Збройних сил України, був задіяний у важких боях із ворогом із перших днів повномасштабного вторгнення. Загинув 25 березня 2022 року поблизу м. Волноваха Донецької області. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Вінниця проводжає у вічність мужнього воїна Миколу Кравченка

Микола Кравченко народився у Черкаської області, однак усе своє доросле життя пов’язав із Вінницею. Отримав професійну освіту у тоді ще політехнічному технікумі, працював та разом із сім’єю проживав у Вінницьких Хуторах. У 2014 році його мобілізували, а далі він продовжив службу в армії за контрактом. Отримав досвід бойових дій в АТО/ООС.

Під час великого вторгнення воював кулеметником та помічником гранатометника у 53-й окремій механізованій бригаді ім. князя Володимира Мономаха. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

«Батько ніколи не хизувався військовою доблестю, не прагнув нагород чи визнання. Він спокійно робив свою справу, був справжнім чоловіком та патріотом Батьківщини, – розповідає син полеглого Героя. – Перше, що зринає у спогадах про нього, це завжди усміхнене, доброзичливе обличчя, а ще чуйність та доброта, з якою він ставився до людей».

Церемонія прощання та панахида за загиблим бійцем відбудеться у Храмі на вул. Чумацька (Вінницькі Хутори). Початок о 12:00 год. Поховають воїна о 13:00 на кладовищі на вул. Генерала Шаповала.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Вінниця.info, фото ВМР

Джерело

Новини України