Правоохоронці Донеччини окопуються на Бахмутському напрямку

Часів Яр розташований неподалік Бахмута та лінії фронту, тож окупанти щодня його накривають з артилерії й авіації. В місті наразі мешкає 800 жителів. Попри небезпеку для власного життя, поліцейські залишаються поруч з людьми та допомагають їм вижити в пекельних умовах.

Менше ніж за кілометр від передової знаходиться блокпост, де тримають оборону поліцейські Бахмутського райвідділу та зведеного загону разом з представниками військової служби правопорядку. Ворожі обстріли тут не припиняються. Щоб вижити під прицільним вогнем правоохоронці ретельно окопуються, а саме на значній глибині під землею обладнали бліндаж, де перечікують прильоти. Разом з ними служить і фронтова кішка Мурка, яка допомогла вирішити проблему з гризунами.

«Жодного дня ще не було, щоб цей блокпост не потрапляв під ворожий обстріл. Ми завжди підтримуємо наших хлопців, адже добре усвідомлюємо в яких надскладних умовах вони несуть службу. Сьогодні привезли їм продукти та необхідні речі», — розповідає начальник Бахмутського районного управління поліції Артур Марянян, який приїхав підтримати особовий склад.

Після відвідування блокпоста керівник вирушає до наступного місця дислокації підлеглих. Відділ поліції у місті зруйновано, але щоб бути на зв’язку з громадянами, правоохоронці в укритті налагодили роботу чергової частини. Її працівники працюють цілодобово та готові будь-якої миті надати допомогу. На добове чергування щодня заступає і слідчо-оперативна група, яка реагує на виклики та документує воєнні злочини рф. Попри всі складнощі, поліцейські налагодили побут та не втрачають бойового духу.

 

Джерело

Новини України