Циганков ризикує пропустити наступний матч Ла Ліги

Циганков ризикує пропустити наступний матч Ла Ліги

Фото: Getty Images Ушкодження Циганкова виявилось сильнішим ніж здавалось раніше

У Жироні оцінили шанси українського півзахисника зіграти у матчі чемпіонату проти Бетіса.

Віктор Циганков може пропустити принаймні і ще один поєдинок іспанської Ла Ліги. Про це повідомляє видання Marca із посиланням на джерела в клубі українського півзахисника Жироні.

Нагадаємо, напередодні вінгер не зміг зіграти у матчі чемпіонату проти Алавеса. 26-річний гравець перед грою відчув дискомфорт у нозі і зрештою навіть не потрапив до заявки команди. Утім навіть без нього каталонці змогли розгромити суперника 3:0, а найкращим гравцем зустрічі став інший український легіонер Жирони Артем Довбик, який оформив дубль.

Утім тепер журналісти стверджують, що у Жироні песимістично ставляться до питання можливості участі Циганкова в наступній грі з Бетісом. Головною причиною називають відсутність часу на достатнє відновлення півзахисника.

Справа в тому, що наступний, 18-тий за ліком тур Ла Ліги, відбудеться вже у четвер, 21 грудня. У цей день Жирона завітає до Севільї, де зустрінеться з місцевим Бетісом. Гра розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Зазначимо, що у нинішньому сезоні Циганков провів за Жирону 14 матчів у Ла Лізі, забивши три голи та віддавши три результативні передачі.

 

Джерело

Новини України