На Київщині вночі зупинили п’яного водія: намагався «урегулювати» питання хабарем. Фото

У Київській області правоохоронці вночі зупинили водія, у якого були ознаки алкогольного сп’яніння. Намагаючись «урегулювати» питання, чоловік запропонував інспекторам хабаря.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Київщини. На порушника ПДР склали адмінпротокол та передали його слідчим.

«Подія трапилась днями, близько 1:00, на 4 км автодороги Київ – Чернігів. Інспектори зупинили автомобіль Honda Civic. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Пройти огляд чоловік відмовився, натомість запропонував інспекторам гроші, аби уникнути відповідальності. Патрульні попередили водія про кримінальну відповідальність за такі дії, але водій наполягав на своєму», – розповіли в пресслужбі.

Водія відсторонили від керування та склали на нього адмінпротокол за те, що перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень). Крім того, порушнику за пропозицію хабаря загрожує кримінальна відповідальність. На місце події викликали слідчих.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва водій автомобіля Mazda, повертаючи ліворуч, не впорався з керуванням та на швидкості в’їхав у МАФ. Подія сталась на вулиці Рональда Рейгана.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві на проспекті Берестейському Lexus на швидкості протаранив машину патрульної поліції. Внаслідок зіткнення службове авто в’їхало в стіну житлового будинку.

Джерело

Новини України