Служив у десантно-штурмовій роті: стало відомо про смерть військового з Київщини Олексія Неволіна. Фото

У селі Морозівка Київської області в неділю, 17 грудня, в останню путь проведуть воїна Олексія Неволіна. Захисник України загинув внаслідок ворожого обстрілу.

Про це повідомили в соціальних мережах. Вічна пам’ять і слава Герою!

«Ще одна непоправна втрата у Баришівській громаді. Під час виконання бойового завдання через ворожий обстріл загинув боєць 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Неволін Олексій Анатолійович. Півтора року пошуків, очікувань та невідомості… І тільки тепер повертається до рідного дому загиблий Герой», – йдеться в повідомленні.

Прощання відбудеться в неділю, 17 грудня, о 10:30 в рідному домі Героя в селі Морозівка, на вулиці Гагаріна, 25. «Живий коридор» буде утворено вздовж всієї вулиці від його будинку. Відспівування військовослужбовця буде в церкві Успіння Пресвятої Богородиці.

Нагадаємо, на фронті загинув мешканець Київської області Олександр Терлецький. Захисник України, який був санітарним інструктором медичного пункту 2-го механізованого батальйону Президентської бригади імені Богдана Хмельницького, отримав смертельне поранення 6 грудня.

Як повідомляв OBOZ.UA, на фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий, мешканець села Глібівка Київської області Роман Язвінський. Захисник України 10 грудня віддав найдорожче – життя, захищаючи незалежність нашої держави.

Джерело

Новини України