Рятувальники Дружківки отримали нове авто

Сьогодні очільник громади Сергій Боєвський урочисто вручив ключі від спеціалізованого транспортного засобу Mitsubishi L 200 4×4 керівництву 45 пожежної-рятувальної частини.

На заході був присутній начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області, генерал-майор служби цивільного захисту Олексій Мігрін, який подякував Дружківській міській військової адміністрації за підтримку, а рятувальникам за самовіддану службу.

«Попри щоденну надзвичайну небезпеку наші рятувальники продовжують виконувати свою героїчну роботу — допомагати жертвам обстрілів вибратися із завалів, ліквідувати пожежі та рятувати життя. Ви є тим щитом, який надає людям відчуття захищеності та безпеки», — зазначив начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський.

У свою чергу начальник 45 пожежно-рятувальної частини Олег Самсоненко підкреслив, що цей позашляховик допоможе нашим «Героям без зброї» ще якісніше і оперативніше виконувати завдання з пошуково-рятувальних робіт, ідентифікації вибухонебезпечних предметів та допомагатиме у надзвичайних ситуаціях.

Джерело

Новини України