Втрати Кіровоградщини: у громадах повідомили про загибель чотирьох військових

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Суспільне Кропивницький

У війні з РФ загинули бійці з чотирьох громад Кіровоградської області. Це Роман Лисюк з Компаніївської громади, Олександр Павалатій з Новгородківської, Олександр Заїка з Долинської, Анатолій Чебан з Новоукраїнської.

Солдат Анатолій Чебан, 2001 року народження, з Новоукраїнської громади. Загинув від тяжкого поранення 5 грудня 2023 року в районі населеного пункту Новомихайлівка Покровського району Донецької області. Повідомив голова громади Олександр Корінний. Прощатимуться з військовим 11 грудня.

Анатолій Чебан. Колаж: Суспільне Кропивницький

Олександр Заїка з села Антонівка Долинської громади загинув 5 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання. Повідомив голова громади Євгеній Звіздовський. Попрощалися з бійцем 10 грудня.

Олександр Заїка. Колаж: Суспільне Кропивницький

Житель Новгородки Олександр Павалатій, 1976 року народження, загинув 6 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Синьківка Куп’янського району Харківської області. Про дату прощання з бійцем повідомлять додатково.

Олександр Павалатій. Колаж: Суспільне Кропивницький

Молодший сержант Роман Лисюк з Компаніївської громади. Воював на посаді старшого стрільця-оператора стрілецького відділення. Про дату прощання з бійцем повідомлять додатково.

Новини України