Сумчани здобули медалі на чемпіонаті України з плавання серед «опорників»

За інформацією: Суспільне Суми.

Сумчани з медалями Чемпіонату України. Фото: Василь Босько

Чемпіонат України з плавання серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату відбувся у місті Камʼянське Дніпропетровської області. Спортсмени з Сумщини взяли участь у змаганнях.

"Сумчани вибороли 13 "золотих" медалей, вісім "срібних" та чотири "бронзових", – повідомив Суспільному тренер команди Василь Босько.

Владислав Кошман здобув чотири "золоті" медалі (50 метрів, вільний стиль; 100 метрів, вільний стиль; 50 метрів, батерфляй; 200 метрів, комплексне плавання) та одну "срібну" (100 метрів, брас). Також "бронзовою" нагородою відзначився Дмитро Бабич на дистанції 50 м на спині.

Катерина Мурза виборола "золото" (50 метрів, батерфляй), два "срібла" (50 метрів, вільний стиль; 100 метрів, батерфляй) та "бронзу" (50 метрів, брас).

Читати ще

Читати ще У Сумах зіграли матчі «Сумських бурульок»

Чотири "золота" (200 метрів, комплексне плавання; 50 та 100 метрів, брас; 50 метрів, батерфляй) та два "срібла" (50 та 100 мерів, батерфляй) здобула Ксенія Карімова.

Анастасія Гайдай додала у скарбничку команди Сум "золото" (50 метрів, вільний стиль) і два "срібла" (100 метрів, вільний стиль; 50 метрів, батерфляй).

Дві "золоті" медалі (50 та 100 метрів, брас), "срібну" (200 метрів, комплексне плавання) та "бронзову" (100 метрів, вільний стиль) виграла у Кам’янському Анастасія Бурда.

Іван Бурда здобув "золоту" медаль (200 метрів, комплексне плавання) та "бронзу" (100 метрів, вільний стиль).

Тренують спортсменів Василь та Марина Босько.

Читати ще

Читати ще «Золото» і «бронзу» вибороли сумчани на турнірі з дзюдо “Кубок Новатора 2023”

Новини України