Робота аварійки Дніпра. За рік усунуто понад 18 тисяч аварій, пов’язаних з водопостачанням та водовідведенням

У Дніпрі аварійна служба КП «Дніпроводоканал» оперативно реагує та усуває пошкодження на мережах водопостачання у місті. Для цього вона укомплектована всім необхідним. Сьогодні розпочали роботи по вул. Гідропарковій.

«Містяни звернулись до водоканалу із аварійною ситуацією. Тут пошкодження на водогоні діаметром 300 мм. Задіяли одну бригаду аварійної служби КП «Дніпроводоканал» та три одиниці техніки. До кінця робочого дня знайдуть пошкодження та ліквідують його», – розповів представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан. Пан Іван радіє: «Приїздить аварійка на виклики швидко, усувають теж оперативно». А Сергій уточнює, не звертався до контакт-центру щодо аварій у будинку, проте сусіди це робили: «Сусіди робили заявки, й комунальники швидко приїздили та у будинку все швидко робили».

 

 

«Нагадуємо, що по вул. Гідропарковій припинено водопостачання у будинках № 7, 8, 9, 11 та пров. Парусному, 7, 10, 12. Водопостачання відновлять протягом дня», – запевнив Ян Майдан.

 

 

Довідка. З 1 січня по 4 грудня 2023 року отримано більше ніж 18 тисяч заявок з контакт-центру: понад 7 тисяч – пов’язані з водопостачанням, понад 11 тисяч – з водовідведенням. Усі заявки відпрацьовані.

Щє з сайту: █ У лікарні Дніпра рятують 18-річного хлопця, який вистрибнув з п’ятого поверху

█ Ворог тричі обстріляв Нікопольщину з артилерії та запустив два дрони

█ У Кривому Розі з палаючого будинку витягли двох чоловіків

█ У Новомосковську зловили серійного крадія та шахрая

Новини України