ЦАХАЛ підтверджує капітуляцію багатьох членів ХАМАС, — ЗМІ

ЦАХАЛ подтверждает капитуляцию многих членов ХАМАС, - СМИ

У Секторі Газа багато членів радикального палестинського руху ХАМАС здалися в полон ізраїльським військовим. Вони повідомили, що керівництво руху у підпіллі ігнорує повідомлення про складну для них ситуацію та не дбає про населення регіону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Times of Israel.

За словами речника ізраїльської армії ЦАХАЛ Даніеля Хагарі, оперативники скаржаться, що керівництво ХАМАСу не поінформовані про складну ситуацію, в якій вони перебувають на місцях.

"У Шеджаї та Джабалії терористи, які здалися, передали зброю і спорядження. З допитів ми дізналися про наступне: ситуація з оперативниками на місцях складна, а керівництво ХАМАСу на чолі з Яхья Сінваром заперечує реальність, навіть якщо його інформують про деталі", — сказав він.

Речник ЦАХАЛу також повідомив про "поширену думку, що керівництво ХАМАСу в підпіллі не дбає про населення Гази на поверхні", і "це також турбує оперативників руху".

"Розвіддані, що з'являються під час результаті допитів, проясняють більше мішеней та допомагають нам в оперативній діяльності", — додав Хагарі.

 

Джерело

Новини України