У Києві зіткнулись два вантажні авто: на проспекті Соборності виник великий затор. Фото і відео

У Києві в п’ятницю, 8 грудня, на проспекті Соборності, перед мостом Патона, зіткнулись два вантажні автомобілі. Попередньо, внаслідок ДТП є постраждалі, виник затор в бік правого берега столиці.

Про це повідомили в соціальних мережах. Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці.

«ДТП на виїзді з лівого берега у бік правого по мосту Патона. Рух транспорту ускладнено (у бік правого берега)», – йдеться в повідомленні.

На опублікованих фото та відео можна побачити наслідки аварії на проспекті Соборності. Повідомляється, що внаслідок аварії є постраждалі.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області водійка Volkswagen під час обгону авто на зустрічній смузі протаранила позашляховик, а потім з’їхала на узбіччя та врізалася у дерево. Внаслідок ДТП постраждали дві особи. Суд визнав винним водія мотоцикла, який п’яним в Обухові Київської області протаранив легковика, а потім збив громадян, які стояли на пішохідному переході. Внаслідок ДТП постраждало четверо осіб – один з них помер у лікарні.

Як повідомляв OBOZ.UA, поблизу села Шкарівка Київської області в четвер, 7 грудня, сталась аварія за участі вантажівки та трьох легковиків. Унаслідок ДТП загинула одна особа.

Джерело

Новини України