Пошкоджені будинки та газова труба: у МВС показали наслідки російської ракетної атаки на Київщину. Фото

Внаслідок падіння уламків збитих ракет, якими країна-агресор РФ атакувала Київську області в п’ятницю, 8 грудня, було пошкоджено, зокрема, житлові будинки та газова труба. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства внутрішніх справ. Громадян вкотре закликали не ігнорувати повідомлення про повітряну тривогу.

«Київщина. Поліція фіксує наслідки ворожого обстрілу. Зранку окупанти завдали ударів по території області. Через падіння уламків є пошкодження будинків, транспортного засобу, господарських будівель та газової труби. Постраждалих немає», – повідомили в пресслужбі.

Як уточнили в пресслужбі Київської ОВА, внаслідок падіння уламків збитих ворожих ракет на Київщині пошкоджено 3 приватні будинки у двох районах регіону. У будинках вибиті вікна, двері, посічені фасади, частково зруйновано стіни.

На місці події працюють необхідні служби. Правоохоронці проводять огляд місця події та фіксують наслідки ворожої атаки.

Як повідомляв OBOZ.UA, вранці п’ятниці, 8 грудня, в більшості областей України оголосили повітряну тривогу через ракетну загрозу з боку РФ. Ворог вперше за майже 80 днів підняв у небо стратегічні бомбардувальники Ту-95МС, які здійснили пуски крилатих ракет.

Джерело

Новини України