Леброн вимагає від влади США посилити контроль за зброєю

Леброн вимагає від влади США посилити контроль за зброєю

Фото: Getty Images Джеймс хоче посилити контроль за зброєю у США

Легендарний баскетболіст розкритикував законодавство країни після стрілянини в університеті.

Леброн Джеймс не вдоволений законом США про обіг зброї. Документ піддався критики легендарного баскетболіста після того, як в кампусі Університету Невади в Лас-Вегасі відбулася стрілянина, внаслідок якої загинули принаймні троє людей.

Саме у цьому місті пройдуть півфінали та фінал дебютного внутрішньосезонного турніру НБА, куди пробився і Лейкерс, за який нині грає Леброн Джеймс.

«Так, мій брат із дому написав мені повідомлення і сказав, щоб я був тут у безпеці, тому що він чув про стрілянину в Університеті Невади.

Передусім, мої співчуття сім’ям, що втратили близьких, рідних, друзів. Це просто повертає нас до того, що я вже говорив про зброю в Америці. Я думаю, що це така довга розмова, але ми продовжуємо мати справу з однією і тією ж історією, однією і тією ж розмовою щоразу, коли це відбувається, і це продовжує відбуватися.

Можливість отримати пістолет, можливість робити ці речі знову і знову і знову, і при цьому не відбувається жодних змін, буквально сміхотворна. Немає ніякого сенсу в тому, що ми продовжуємо втрачати безневинні життя в кампусах, школах, на торгових ринках, в кінотеатрах і т. д. Це безглуздо», — цитує ЛеБрона ESPN.

 

Джерело

Новини України