Концерт Тейлор Свіфт може зірватися через невдачі Ліона

Концерт Тейлор Свіфт може зірватися через невдачі Ліона

Фото: Getty Images Гравці Ліона можуть завадити виступу Свіфт

Відомий французький футбольний клуб нині переживає не найкращі часи у своїй історії.

Своєрідний ефект метелика може відчути на собі відома американська поп-виконавиця Тейлор Свіфт. Наступного року співачка запланувала собі концертний тур Європою і один із концертів мав відбутися у французькому Ліоні.

От тільки чи відбудеться, наразі не відомо. А все через виступи місцевої футбольної команди. «Ткачі» дуже погано розпочали сезон. Наразі клуб перебуває під цілком реальною перспективою вильоту з місцевого чемпіонату, їм необхідно терміново виправляти свою гру.

Нині Ліон йде на останньому місці турнірної таблиці, а це прямий виліт до Ліги 2. Утім, якщо команда підніметься на 16 місце в турнірній таблиці, то матиме шанс зачепитися на місце в еліті. Для цього «ткачам» доведеться пройти через стадію плей-офф.

І ось у такому разі проблеми вже будуть у Тейлор Свіфт. Справа в тому, що згідно календаря матч плей-оф має відбутися в неділю, 2 червня, і він буде зіграний на домашньому стадіоні Група проти команди, що виграла плей-офф Ліги 2.

От тільки саме на цей день, а також 3 червня, на домашньому стадіоні Ліона запланований концерт американської співачки. І квитки на шоу вже майже всі розкуплені.

Концерт Тейлор Свіфт може зірватися через невдачі Ліона

   Афіша концертного туру Тейлор Свіфт

Боси Ліона запланували виступ співачки, не чекаючи, що їм доведеться брати участь у боротьбі за виліт. Тож тепер Свіфт доведеться з усіх сил підтримувати Ліон, аби від піднявся хоча б на 15 сходинку Ліги 1.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що новим головним тренером Ліона може стати Мірча Луческу.

 

Джерело

Новини України