Поліцейські Краматорська розкрили вбивство жінки, тіло якої знайшли у зачиненій квартирі

Оперативники встановили особу причетного до тяжкого злочину, який стався за кілька днів до виявлення. Приводом стали ревнощі. Попри спроби правопорушника сховатись, його знайшли та затримали в очікуванні суду.

До поліції Краматорська звернувся мешканець міста із заявою про зникнення знайомої. Він повідомив, що 40-річна жінка вже п’ять днів не виходить на зв’язок по телефону та двері квартири не відчиняє.

Правоохоронці прибули за вказаною адресою та за допомогою працівників ДСНС відкрили вхідні двері. У ванній кімнаті знаходилось тіло господарки житла зі слідами насильницької смерті, по інших приміщеннях були розкидані речі.

Співробітники карного розшуку з’ясували, що останнім часом жінка мешкала сама. Після проведення оперативних заходів встановили її знайомих — найбільші підозри викликав один з них, раніше судимий за наркозлочини.

Як виявилось, 44-річний краматорчанин був колишнім співмешканцем загиблої. Поліцейські знайшли його на квартирі у приятеля, де він переховувався.

Підозрюваний розповів, що все сталось через ревнощі. Кілька місяців вони не спілкувались, але того вечора він прийшов до жінки додому та після сварки задушив. Тіло поклав у ванну та вийшов, зачинивши двері на замок.

Слідчі оголосили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляд тримання під вартою.

Джерело

Новини України