Портер: Не думаю, що колись відбудеться бій Фʼюрі та Усика

Портер: Не думаю, що колись відбудеться бій Фʼюрі та Усика

Фото: Getty Images Портер не вірить у проведеня бою за звання абсолютного чемпіона світу

Колишній чемпіон світу поділився думками про поєдинки, які дуже чекають уболівальники боксу по всьому світу.

Уболівальники боксу навряд чи колись побачать бій у ринзі Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі. Так вважає колишній чемпіон світу Шон Портер.

На думку відомого у минулому боксера, британський чемпіон не захоче ризикувати і виходити у ринг проти українця. Те саме Портер вважає і про можливе проведення поєдинку Давида Беневедеса і Сауля Альвареса.

«Бенавідес зараз на своєму місці у другій середній вазі. Бачив це й раніше, але, може, не так приймав це на віру. Але в бою з Андраде він показав, що переважає будь-кого у своєму дивізіоні.

Ніхто не може кинути виклик Бенавідесу у другій середній. Ніхто. Він має повний набір всього потрібного. До нього неможливо добратися, а якщо й доберешся — доведеться дещо втратити на шляху до нього. Давид сильний, габаритний, фізично розвинений.

Важко не включити Бенавідеса до трійки найкращих у р4р. Не думаю, що ми колись побачимо його бій з Канело. Досі так вважаю. Як і не думаю, що колись відбудеться поєдинок Фʼюрі з Усиком. Хоч і він вже запланований, але не вірю, що його проведуть.

Фʼюрі та Канело багато зробили в боксі, Сауль навіть удвічі більше за Тайсона», — цитує Портера Boxing News 24/7.

Нагадаємо, раніше відомий промоутер заявив, що бій Усика і Ф’юрі відбудеться вчасно.

 

Джерело

Новини України