У Сумах відбулися турніри з єдиноборств

За інформацією: Суспільне Суми.

Микола Кравченко, кікбоксер. Суспільне Суми

"Ми назвали цей турнір "Кубок Незламності". І ось наша фраза: "Війна не надовго, а спорт – назавжди", — говорить Микола Кравченко.

Кирило Ященко, голова військово-патріотичного клубу "Мужність" з Глухова, привіз у Суми шістнадцять бійців. Говорить, приїхали у Суми за досвідом.

Кирило Ященко, голова військово-патріотичного клубу «Мужність». Суспільне Суми

"Досвід і потім можливість попрацювати над своїми помилками. Це дуже важливо для того, щоб спортсмен ріс. Фізично та досягав перемог", — розповідає тренер з Глухова.

Віктор Чичикалов – тренер з Сум. На цей турнір виставив лише одного бійця. У своїх прогнозах на поєдинок свого вихованця пан Віктор обережний.

"Ми припускаємо, а Бог влаштовує. Завжди тренер припускає, надіється на те, що це то зерно, що дасть хороші паростки. Хлопець буде боксувати вперше, тому це і буде той трамплін, де можна буде визначатися", — ділиться тренер.

Суспільне Суми

Бійці, яких тренує Сергій Чередниченко та його колеги з клубу "СКІФ" змагатимуться і в кікбоксингу, і в ММА.

"Ми практикуємо панкратіон. В перекладі з давньогрецької це означає "усесильний". Тому ми не цураємося ні кікбоксингу, ні змішаних видів єдиноборств, ні боротьби, ніяких видів спорту, які пов’язані з єдиноборствами. Наші спортсмени будуть у фіналах обов’язково, а там – переможе сильніший", — розповідає Сергій Чередниченко.

Суспільне Суми

З шістнадцяти бійців Кирила Ященка усі піднялись на п’єдестал пошани. Семеро вибороли «золоті» медалі, дев’ятеро – "срібні".

Вихованець Віктора Чичикалова посів перше місце. Спортсмени Сергія Чередниченка вибороли дві "золоті", одну "срібну" та дві "бронзові" нагороди.

Кікбоксери, юнаки та дівчата, розіграли 18 комплектів медалей, бійці ММА – 12. Пояс "Young Warriors" здобув Владислав Ігнатов, пояс чемпіона клубу "Балу" виборов Ладо Курмашвілі.

Читати ще

Читати ще Сумчани вибороли медалі на чемпіонаті з вільної боротьби у Львові

Новини України