Воював з перших днів вторгнення: на Київщині попрощаються із військовим Сергієм Кравченком

На Куп’янському напрямку під час виконання бойового завдання загинув військовий з Київщини Сергій Кравченко. У захисника України залишились 17-річна донька, дружина та батьки.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук. Вічна пам’ять і слава Герою!

«Загинув у бою. Бучанська громада прощається з 42-річним солдатом Сергієм Кравченком – нашим земляком з селища Бабинці. Сергій був столяром, переїхав разом з дружиною до Бучанської громади понад 10 років тому. Був чудовим майстром і працював на будівництві. З початком повномасштабної війни – записався у ТРО, а торік в березні – мобілізувався до лав ЗСУ», – розповів Федорук.

Герой дістав смертельне поранення 28 листопада під час виконання бойового завдання на Купʼянському напрямку Харківської області. У Сергія залишилися 17-річна донька Поліна, дружина Олеся, батьки Віра та Микола.

Церемонія прощання із захисником України відбудеться у вівторок, 5 грудня, у селищі Бабинці. Об 11:00 – прощання вдома за адресою Івана Франка, 81. Об 11:30 – відспівування у церкві. Поховають воїна в Бучі о 12:30 на Алеї Героїв за адресою вулиця Депутатська, 1.

«Вірний своїй присязі Сергій виборював нашу незалежність і заплатив за це своїм життям. Герої не вмирають! Ми памʼятаємо кожного поіменно! Шана і слава… Найщиріші співчуття рідним та близьким. Це тяжка втрата для всіх нас», – резюмував Федорук.

Як повідомляв OBOZ.UA, на фронті внаслідок ворожого обстрілу смертельне поранення дістав військовий Леонід Григорович. Захисника України провели в останню путь у суботу, 2 грудня, у місті Березань Київської області.

Джерело

Новини України