Вінничан запрошують у Veteran Hub здати кров для порятунку життя військових

У Вінниці відбудеться подія Red Brunch, аби зібрати кров для порятунку життів військових

Вінничан запрошують у Veteran Hub здати кров для порятунку життя військових

8 грудня з 10:00 год до 12:00 год кожен вінничанин чи гість міста буде мати можливість здати кров задля порятунку життів військових. Подія відбудеться у вінницькому Veteran Hub за адресою: м. Вінниця, Славетна 29 (8-го Березня).

Мета заходів є рятувати життя та культивувати свідоме донорство в Україні.

У Вінниці Red Brunch День Донора  — подію зі збору донорської крові на потреби Захисників та Захисниць вже вп’яте організовує Команда «Фонду Яніни Соколової».

З 2019 року команда «Фонду Яніни Соколової» змінює стереотипні уявлення людей про донорство, проводячи події Red Brunch у великих офісах соціально відповідальних компаній, приміщеннях готелів, хабів, з частуванням для донорів до і після кроводачі, нетворкінгом та заохочувальними подарунками. За час діяльності ініціативи більше, ніж 1700 донорів поділилися своєю кров’ю, що дало змогу врятувати понад 5000 життів.

Зазначається, що частуватимуть донорів та команду медиків на події Сім’я Ресторанів Діми Борисова GastroFamily та Smakuli.

Аби взяти участь у події і здати кров, необхідно зареєструватися за цим посиланням або зв’язатись по телефону +380 (93) 034 17 01.

Вінниця.info

Джерело

Новини України