Протягом грудня в резиденції Святого Миколая маленькі одесити зможуть залишити листи з побажаннями

До Дня Святого Миколая у Палаці дитячої творчості «Біла акація» буде відкрита резиденція Святого Миколая. Протягом всього грудня діти зможуть залишити свій лист із побажаннями.

Як інформує сайт мерії, святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая пройдуть у кожному районі міста. Низка заходів пройде також у міських мистецьких закладах, бібліотеках і зоопарку.

Час та місце будуть анонсовані напередодні.

Крім того, свято буде організовано в усіх закладах шкільної та дошкільної освіти для учнів початкової школи та вихованців дитячих садочків.

«Звісно, сьогодні не на часі масштабні святкування. Але для нас дуже важливо подарувати дітям тепло, зокрема дітям військовослужбовців, які сьогодні нас захищають», — сказала директорка Департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

Олена Буйневич також зазначила, що батьки зможуть бути присутні на святкуванні, але кількість дітей і батьків має чітко відповідати кількості місць у наявному у закладі укритті.

Також заплановано святкове турне Святого Миколая до лікарських закладів.

Крім того, у творчих майстернях при школах вже виготовляються новорічні прикраси, частина з яких прикрасить Міський сад.

Джерело

Новини України