Хотів незаконно перетнути державний кордон. На Закарпатті затримали жителя Кіровоградщини

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

На Закарпатті затримали вісьмох людей, які хотіли незаконно перетнути державний кордон. Фото: Державна прикордонна служба

На Закарпатті затримали жителя Кіровоградської області, який намагався перетнути державний кордон зі Словаччиною. Це інформація від Державної прикордонної служби.

Прикордонники Чопського загону 2 грудня затримали вісьмох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

Усі затримані громадяни України. Семеро мали при собі документи, що посвідчують особу. Чоловіки виявилися жителями міста Київ, Донецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Тернопільської та Чернівецької областей. Восьмий не мав при собі жодних документів і назвався закарпатцем. Прикордонники встановили, що він займався переправленням інших семи чоловіків через кордон.

Затриманих притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. Адміністративне правопорушення передбачає штраф у розмірі від 3 400 до 8 500 гривень або адміністративний арешт.

Закарпатця судитимуть за статтею 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України". Карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Новини України