Впевненість та дисципліна. У Ромнах відбувся турнір з дзюдо

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

"Коли мені було шість років дідусь мене повів дивитися – або дзюдо, або футбол. Я прийшов спочатку на футбол. Мені не сподобалося. Потім на дзюдо. Мені сподобалось і я почав ходити", — сказав Богдан Артюх.

Після Богдана в дзюдо прийшла і Катерина.

Фото: Суспільне Суми

"Це гарний спорт. Тут можна дуже багато здібностей здобути", — сказала Катерина Артюх.

Мати дзюдоїстів Наталія впевнена, що дзюдо, перш за все, дисциплінує її дітей.

"Впевненість в собі. Якась мета є у житті. І дисципліна. Це саме головне. Іноді й не хочемо, але все одно ідемо і тренуємося. Я вважаю – це їхнє майбутнє", — зауважила пані Наталія.

Фото: Суспільне Суми

Тренер родини Артюх Дмитро Богуш говорить – в житті все може змінитися. Але він вірить – у родини Артюх є майбутнє у дзюдо.

"Коли ця маленька дівчинка [Вероніка] виконує розминку в чотири роки разом з усіма – це просто для тренера кайф. Так що визначити кращих дуже важко, всі діти молодці. А від того, як вони будуть старатися залежить результат", — сказав тренер з дзюдо (м. Ромни) Дмитро Богуш.

Фото: Суспільне Суми

Перед стартом турніру усі діти родини Артюх – від старшого Богдана і до наймолодшої Вероніки – отримали іменні кімоно від федерації дзюдо Сумської області. Батьки – Сергій та Наталія – світшоти з сімейною фотографією. А уся родина Артюхів – ще й велосипед.

У своїх вікових та вагових категорія Дарина, Діана та Софія вибороли "золоті" медалі. Данило посів третє місце і до трьох "золотих" медалей сестер додав "бронзову".

Усього спортсмени протягом змагального дня розіграли 34 комплекти медалей.

Читати ще

Читати ще «Такого холоду давно не відчували». Богдан Цимбал оцінив виступ у спринті на Кубку світу з біатлону в Естерсунді

Новини України