Де можна пройти безкоштовне тестування на ВІЛ у Краматорську та Слов’янську

Центр сімейної медицини №1 Краматорська проінформував, де можна пройти безкоштовне тестування на ВІЛ.   «Шановні краматорці! Через війну епідеміологічна ситуація із поширенням ВІЛ в Україні погіршилася. Особливо це стосується окупованих регіонів або там, де ведуться бойові дії.

Нагадуємо, що виявити даний вірус в організмі людини можна тільки за допомогою тесту на ВІЛ, оскільки на початку захворювання будь-які симптоми відсутні. Закликаємо кожного зробити свій внесок! Пройдіть тестування на ВІЛ та запросіть свого партнера або партнерку.

У разі позитивного результату вас одразу ж проконсультують та запропонують розпочати лікування.   Пройти тестування на ВІЛ можна у: будь-якого сімейного лікаря Центру сімейної медицини №1 м. Краматорська, найближчому Центрі СНІДу (м. Слов’янськ, вул. Я. Мудрого, б. 13), кабінеті «Довіра» Центру сімейної медицини №1 м. Краматорська (вул. Дніпровська, 17, каб. 214, 2-й поверх).   Також є можливість замовити оральний тест на ВІЛ на сайтах: OraQuick.сom.ua, prozdorovia.in.ua.   Подбайте про себе та про тих, кого любите! Краще запобігти захворюванню, аніж лікувати його усе життя!».   Контакти call-центру: 050-357-07-05, 095-274-18-02, 42-00-98.    

Джерело

Новини України