Вінниця отримала твердопаливну модульну котельню на випадок блекауту та надзвичайних ситуацій

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Твердопаливна модульна котельня від USAID. Фото: Вінницька міськрада

“Вінницяміськтеплоенерго” передали твердопаливну модульну котельню від USAIDАгентство США з міжнародного розвитку. У випадку надзвичайних ситуацій та блекауту вона забезпечуватиме теплом заклади соціальної сфери.

Фото: Вінницька міськрада

Установка обладнана котлом, насосами, системою очищення води, системою електропостачання, трубопроводами, фітингами та дренажем, а також генератором, повідомили у Вінницькій міськраді.

"Отримана мобільна котельна – це вагомий внесок для сталої роботи підприємства в опалювальний період 2023-2024 рр. Вже другий рік поспіль проживаємо у постійній загрозі ракетних атак, через це намагаємось зробити все, щоб бути готовими, у випадку виникнення надзвичайної ситуації, забезпечити теплом тих, хто найбільше цього потребує – заклади соціальної сфери", — зазначив генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

Фото: Вінницька міськрада

Крім того, впродовж 2022 та 2023 років підприємство отримало від американських донорів 41 генератор різної потужності, 1 екскаватор для виконання аварійно-ремонтних робіт, 2,8 км труб різних діаметрів, 38 засувок різних діаметрів, 200 тонн технічної солі.

Новини України