Вінницькі акробати готуються до Кубку України серед дорослих

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: Суспільне

Кубок України серед дорослих до якого готуються його підопічні відбудеться у Вінниці з 5 по 9 грудня, каже тренер.

"Це буде доросла жіноча трійка, буде з новою програмою жіноча пара, дві чоловічих пари та чоловіча група, спробуємо важчі програми, переходимо на вищий рівень", — розповів Юрій Голяк.

Фото: Суспільне

14-річна Рузанна Вечерук та 18-річна Ангеліна Чернявська виступають у віковій категорії “дорослі”. Спортсменки чемпіонки України зі спортивної акробатики серед юніорів та юнаків.

"В нас було десь 5 суперників, за кожну композицію ми стали на перше місце. Ми тренувалися дуже довго для цього. Просто гордість та радість. Над новою програмою ми працюємо десь тижні два вже", — каже тренер.

Фото: Суспільне

Виступатиме на Кубку України і чоловіча пара 12-річний Владислав Репетій та 17-річний Максим Марковський. На Чемпіонаті України у Львові теж вибороли золото. Наразі до своєї програми додають нових елементів.

"Ми трішки більше відпрацювали ніж наші конкуренти, більше відточили саму композицію та елементи. Також впоралися з емоціями перед виходом. За місяць до змагань ми займаємося двічі на день", — каже Репетій.

Фото: Суспільне

За словами тренера Юрія Голяка, загалом на Чемпіонаті України серед молоді вінничани здобули 22 медалі, 16 з них – золоті. Всього участь у Чемпіонаті взяли 250 акробатів із 10 областей.

Новини України