Помер депутат облради від ОПЗЖ на Сумщині Олександр Будник

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Сумська обласна рада

Помер депутат від ОПЗЖ на Сумщині Олександр Будник. Йому було 47 років.

Про це повідомили в Сумській обласній раді.

Народився Олександр Будник 14 грудня 1975 року в м. Лисичанськ Луганської області.

Згідно з інформацією на сайті Сумської обласної ради, чоловік закінчив Сумський сільськогосподарський інститут, Харківський національний автомобільно-дорожній університет та Сумський національний аграрний університет.

З 1994 року — тренер-викладач по боротьбі дзюдо дитячо-юнацької спортивної школи № 1 м. Суми. З 2000 року — обіймав керівні посади на різних приватних підприємствах.

З 2010 року – був заступником начальника Служби автомобільних доріг Сумщини, пізніше очолив це підприємтво.

У лісовому господарстві Олександр Будник — з 2014 року. Працював на підприємстві "Сумиоблагроліс". 6 серпня 2020 року став гендиректором цього підприємства. 6 вересня в організації департамент стратегічних розслідувань МВС проводив обшуки, зокрема у керівництва, у службових осіб його дочірніх підприємств, суб'єктів господарювання та в адвоката.

Олександр Будник обраний від Сумської регіональної організації політичної партії "Опозиційна платформа – за життя" 25 жовтня 2020 року. На сайті обласної ради вказано — позапартійний.

Прощання з Олександром Будником відбудеться 28 листопада у Свято-Троїцькому Соборі (м. Суми, вул. Троїцька, 34) об 11.00. Після чого його поховають на Баранівському кладовищі.

Читати ще

Читати ще Куди звертатися мешканцям Сумщини у разі виникнення проблем через негоду: контакти

Новини України