На Київщині бійці ДСНС врятували пенсіонера, який ледь не втонув у водоймі. Фото

У селищі Рокитне Київської області в суботу, 25 листопада, бійці ДСНС врятували літнього чоловіка, який опинився у водоймі. Пенсіонера госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Обставини події встановлять правоохоронці.

За словами райтальників, 25 листопада о 9:00 до них надійшло повідомлення те, що в селищі Рокитне на вулиці Зінича біля місцевої водойми чути крики про допомогу.

«По прибуттю на місце виклику встановлено, що в воді знаходиться чоловік похилого віку, який кликав на допомогу, адже самостійно не міг вибратися з водойми. За допомогою рятувальної мотузки потерпілого 1943-го року народження дістали із води з ознаками сильного переохолодження. Пенсіонера було госпіталізовано до лікарні», – розповіли в пресслужбі.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва в п’ятницю, 13 жовтня, в озері «Заплавному» виявили тіло жінки. Щоб дістати загиблу на берег, викликали рятувальників.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дарницькому районі Києва в неділю, 5 листопада, в озері Вирлиця виявили потопельника. Водолази дістали тіло загиблого, яке знаходилось на відстані 30 метрів від берега.

Джерело

Новини України