Ніякого банкрутства Вереса немає — президент клубу

Ніякого банкрутства Вереса немає - президент клубу

Фото: ФК Верес Надєїн запевняє у фінансовій стабільності свого клубу

Іван Надєїн запевняє, що існує лише заборгованість перед підрядником, і все врегульовано.

Президент Вереса Іван Надєїн прокоментував інформацію щодо відкриття провадження про банкрутство клубу Господарським судом Рівненської області.

Попри рішення Феміди, він запевняє, що банкрутство його команді не загрожує. У команди існує лише заборгованість перед підрядником, але все врегульовано.

«Ніякого банкрутства немає. Це нормальний процес, який ніяк не позначиться на житті клубу. Загальноприйнята у світі процедура врегулювання кредиторської заборгованості. Футбол — збиткова справа. Абсолютна більшість українських клубів — збиткові.

Верес — це публічне акціонерне товариство, яке здає свою аудійовану звітність за міжнародними стандартами. Проходимо комплексний аудит фінзвітності. За три роки діяльності Публічного акціонерного товариства — в нас дійсно з’явилася певна заборгованість. Побудували поля. Дійсно, є заборгованість перед підрядником. Але це все врегульовано.

Єдиний законний механізм — процедура, в яку ми зайшли. Це не оголошення банкрутства. А процедура, яка буде врегульована в законний спосіб рішенням суду. Це оздоровлення і відновлення. З цієї процедури ми вийдемо без боргів і це буде позитивним сигналом для наших акціонерів. Ознакою, що ми вміємо відкрито працювати з боргами, а не вирішувати це питання під сукном. Впевнений, вартість наших акцій на біржі лише виросте», — цитує Надєїна сайт Вереса.

 

Джерело

Новини України